Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Bibliografia UPP
  3. Bibliografia UPP
  4. ''Z lasu na talerz'' - zagrożenia w żywności ze stanowisk naturalnych
 
Full item page
Options

''Z lasu na talerz'' - zagrożenia w żywności ze stanowisk naturalnych

Type
Monograph chapter conference
Language
Polish
Date issued
2024
Author
Stuper-Szablewska, Kinga 
Przybylska-Balcerek, Anna 
Szwajkowska-Michałek, Lidia 
Rzyska, Katarzyna
Komorowicz, Magdalena
Szablewski, Tomasz 
Faculty
Wydział Leśny i Technologii Drewna
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Pages from-to
31-32
Monograph title
VIII Sympozjum Naukowe ''Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności'', Kiry (k. Zakopanego), 15-17 kwietnia 2024 r.
Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia