''Z lasu na talerz'' - zagrożenia w żywności ze stanowisk naturalnych

cris.virtual.author-orcid0000-0002-9011-8592
cris.virtual.author-orcid0000-0002-0481-6416
cris.virtual.author-orcid0000-0002-0998-7521
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtual.author-orcid0000-0001-6076-8095
cris.virtualsource.author-orcid5a92c57a-50a8-4d53-a17d-17ad767a350e
cris.virtualsource.author-orcid99aed1fd-67ac-43f9-b5e5-392ea7cd426f
cris.virtualsource.author-orcid954e3a35-c2c1-4600-a551-3011116b71f0
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcid#PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#
cris.virtualsource.author-orcidf3725b78-a868-4158-aaed-7f4692cfd53b
dc.affiliationWydział Leśny i Technologii Drewna
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Chemii
dc.affiliation.instituteKatedra Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności
dc.contributor.authorStuper-Szablewska, Kinga
dc.contributor.authorPrzybylska-Balcerek, Anna
dc.contributor.authorSzwajkowska-Michałek, Lidia
dc.contributor.authorRzyska, Katarzyna
dc.contributor.authorKomorowicz, Magdalena
dc.contributor.authorSzablewski, Tomasz
dc.date.accessioned2025-01-10T08:20:25Z
dc.date.available2025-01-10T08:20:25Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/2317
dc.languagepl
dc.relation.bookVIII Sympozjum Naukowe ''Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności'', Kiry (k. Zakopanego), 15-17 kwietnia 2024 r.
dc.relation.pages31-32
dc.sciencecloudnosend
dc.subtypeSummary
dc.title''Z lasu na talerz'' - zagrożenia w żywności ze stanowisk naturalnych
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication