''Z lasu na talerz'' - zagrożenia w żywności ze stanowisk naturalnych
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-9011-8592 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-0481-6416 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-0998-7521 | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-6076-8095 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 5a92c57a-50a8-4d53-a17d-17ad767a350e | |
cris.virtualsource.author-orcid | 99aed1fd-67ac-43f9-b5e5-392ea7cd426f | |
cris.virtualsource.author-orcid | 954e3a35-c2c1-4600-a551-3011116b71f0 | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE# | |
cris.virtualsource.author-orcid | f3725b78-a868-4158-aaed-7f4692cfd53b | |
dc.affiliation | Wydział Leśny i Technologii Drewna | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Chemii | |
dc.affiliation.institute | Katedra Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności | |
dc.contributor.author | Stuper-Szablewska, Kinga | |
dc.contributor.author | Przybylska-Balcerek, Anna | |
dc.contributor.author | Szwajkowska-Michałek, Lidia | |
dc.contributor.author | Rzyska, Katarzyna | |
dc.contributor.author | Komorowicz, Magdalena | |
dc.contributor.author | Szablewski, Tomasz | |
dc.date.accessioned | 2025-01-10T08:20:25Z | |
dc.date.available | 2025-01-10T08:20:25Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/2317 | |
dc.language | pl | |
dc.relation.book | VIII Sympozjum Naukowe ''Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności'', Kiry (k. Zakopanego), 15-17 kwietnia 2024 r. | |
dc.relation.pages | 31-32 | |
dc.sciencecloud | nosend | |
dc.subtype | Summary | |
dc.title | ''Z lasu na talerz'' - zagrożenia w żywności ze stanowisk naturalnych | |
dc.type | MonographChapterConference | |
dspace.entity.type | Publication |