Prozdrowotne właściwości dziczyzny

cris.virtual.author-orcid0000-0002-1722-8074
cris.virtual.author-orcid0000-0001-9062-0665
cris.virtual.editor-orcid0000-0002-0064-2316
cris.virtualsource.author-orcide6300613-c895-4a2b-a7be-adfee2e04090
cris.virtualsource.author-orcid1f7921d2-77e8-466f-bd15-132067931ce3
cris.virtualsource.editor-orcid9a02081d-1931-4668-b209-365231de5eb9
dc.affiliationWydział Nauk o Żywności i Żywieniu
dc.affiliation.instituteKatedra Technologii Mięsa
dc.contributor.authorKowalski, Ryszard
dc.contributor.authorKasałka-Czarna, Natalia
dc.contributor.editorGwiazdowicz, Dariusz J.
dc.date.accessioned2025-08-29T11:22:09Z
dc.date.available2025-08-29T11:22:09Z
dc.date.issued2024
dc.description.bibliographybibliogr.
dc.description.points20
dc.identifier.isbn978-83-7986-519-2
dc.identifier.urihttps://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/4527
dc.languagepl
dc.pubinfoZielona Góra ; Poznań
dc.publisher.ministerialBogucki Wydawnictwo Naukowe
dc.relation.bookŁowieckie spotkania. 7, Dobrodziejstwa kuchni myśliwskiej
dc.relation.pages21-31
dc.sciencecloudsend
dc.titleProzdrowotne właściwości dziczyzny
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication