Prozdrowotne właściwości dziczyzny
cris.virtual.author-orcid | 0000-0002-1722-8074 | |
cris.virtual.author-orcid | 0000-0001-9062-0665 | |
cris.virtual.editor-orcid | 0000-0002-0064-2316 | |
cris.virtualsource.author-orcid | e6300613-c895-4a2b-a7be-adfee2e04090 | |
cris.virtualsource.author-orcid | 1f7921d2-77e8-466f-bd15-132067931ce3 | |
cris.virtualsource.editor-orcid | 9a02081d-1931-4668-b209-365231de5eb9 | |
dc.affiliation | Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu | |
dc.affiliation.institute | Katedra Technologii Mięsa | |
dc.contributor.author | Kowalski, Ryszard | |
dc.contributor.author | Kasałka-Czarna, Natalia | |
dc.contributor.editor | Gwiazdowicz, Dariusz J. | |
dc.date.accessioned | 2025-08-29T11:22:09Z | |
dc.date.available | 2025-08-29T11:22:09Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.bibliography | bibliogr. | |
dc.description.points | 20 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7986-519-2 | |
dc.identifier.uri | https://sciencerep.up.poznan.pl/handle/item/4527 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Zielona Góra ; Poznań | |
dc.publisher.ministerial | Bogucki Wydawnictwo Naukowe | |
dc.relation.book | Łowieckie spotkania. 7, Dobrodziejstwa kuchni myśliwskiej | |
dc.relation.pages | 21-31 | |
dc.sciencecloud | send | |
dc.title | Prozdrowotne właściwości dziczyzny | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |