Full item page
Export
Edit
Options
Loading...
Name
Neunert, Grażyna
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0001-8398-7143
Publications
Metrics
7 results
Back to results
Filters
Date
Start
End
Submit
2024 - 2025
7
Author
Kamińska, Wiktoria
Neunert, Grażyna
7
Przybylska-Balcerek, Anna
2
Rzyska-Szczupak, Katarzyna
2
Stuper-Szablewska, Kinga
2
Show more
Show more
Submit
Subject
oxidation stability
2
vegetable oils
2
antioxidant properties
1
bioactive compounds
1
black cumin seeds oil
1
Show more
Show more
Submit
Has files
No
7
Type
Journal article
5
Journal article conference
1
Monograph chapter conference
1
Submit
Sort By
Most Relevant
Title Ascending
Title Descending
Date Issued Descending
Accessioned Date Ascending
Accessioned Date Descending
Results per page
20
50
100
Per page
Search Tools
Now showing
1 - 7 of 7
Publication
2024
Analiza właściwości fizykochemicznych i charakterystyka spektrofotometryczna wybranych olejów roślinnych
Kamińska, Wiktoria
Neunert, Grażyna
Jarzębski, Maciej
13
13
Publication
2025
Cold Pressed Oil from Japanese Quince Seeds (Chaenomeles japonica): Characterization Using DSC, Spectroscopic, and Monolayer Data
Kamińska, Wiktoria
Neunert, Grażyna
Siejak, Przemysław
Polewski, Krzysztof
Tomaszewska-Gras, Jolanta
11
11
Publication
2025
Nutritional Quality, Fatty Acids Profile, and Phytochemical Composition of Unconventional Vegetable Oils
Kamińska, Wiktoria
Grygier, Anna
Rzyska-Szczupak, Katarzyna
Przybylska-Balcerek, Anna
Stuper-Szablewska, Kinga
Neunert, Grażyna
4
1
4
1
Publication
2025
Behavior at Air/Water Interface and Oxidative Stability of Vegetable Oils Analyzed Through Langmuir Monolayer Technique
Kamińska, Wiktoria
Rzyska-Szczupak, Katarzyna
Przybylska-Balcerek, Anna
Stuper-Szablewska, Kinga
Dembska, Anna
Neunert, Grażyna
20
20
Publication
2025
Evaluating the Thymoquinone Content and Antioxidant Properties of Black Cumin (Nigella sativa L.) Seed Oil During Storage at Different Thermal Treatments
Neunert, Grażyna
Kamińska, Wiktoria
Nowak-Karnowska, Joanna
22
22
Publication
2024
Determination of Qualitative Changes in Edible Oils during the Oxidation Process Using the FTIR Method
Neunert, Grażyna
Kamińska, Wiktoria
10
10
Publication
2024
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Monitorowanie zmian zawartości naturalnych barwników w olejach tłoczonych na zimno podczas procesu termooksydacji metodami spektrofotometrycznymi
Neunert, Grażyna
Kamińska, Wiktoria
8
8