Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Cais-Sokolińska, Dorota
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0003-1174-1915
  • Publications
  • Metrics
5 results

Filters Filters

2023 - 20255
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 5 of 5
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Fermentation Kinetics, Microbiological and Physical Properties of Fermented Soy Beverage with Acai Powder

    Baygut, Hatice
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Bielska, Paulina 
    Teichert, Joanna Elżbieta 
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Foaming and Other Functional Properties of Freeze-Dried Mare’s Milk

    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Teichert, Joanna 
    Gawałek, Jolanta 
      4  4
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    The influence of the texture and color of goat’s salad cheese on the emotional reactions of consumers compared to cow’s milk cheese and Feta cheese

    Kaczyński, Łukasz K. 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Bielska, Paulina 
    Teichert, Joanna Elżbieta 
    Biegalski, Jakub 
    Yiğit, Aslı
    Chudy, Sylwia 
      6  6
  • Publication
    2025cc-bycc-by

    Mare’s and Cow’s Milk Fortified with Flaxseed Oil Through Freeze-Drying Microencapsulation: Physicochemical and Nutritional Properties

    Gawałek, Jolanta 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Teichert, Joanna Elżbieta 
      5  5
  • Publication
    2023closedaccessclosedaccess

    Determinants of the attitudes of proinnovative dairy consumers and a model simulating consumer behavior regarding increasing calcium intake

    Bielska, Paulina 
    Skotarczak, Ewa Alicja 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Teichert, Joanna 
      10  10