Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Kobus-Cisowska, Joanna
Scientific title
prof. dr hab.
ORCID
0000-0003-2834-0405
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
  • Publications
  • Metrics
3 results

Filters Filters

2024 - 20253
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 3 of 3
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    The Application of Mulberry Elements into a Novel Form of Easy-to-Prepare Dried Smoothie

    Przeor, Monika 
    Mhanna, Nour I. A.
    Drożdżyńska, Agnieszka 
    Kobus-Cisowska, Joanna 
      6  6
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Research on Application of Japanese Quince (Chaenomeles L.) and Pork Collagen in Dark Chocolate—Benefits in Prevention of Inflammation In Vitro Model

    Byczkiewicz, Szymon
    Szwajgier, Dominik
    Baranowska-Wójcik, Ewa
    Telichowska, Aleksandra
    Szymandera-Buszka, Krystyna 
    Wojtczak, Janusz 
    Kobus-Cisowska, Joanna 
      10  10
  • Publication
    2025cc-bycc-by

    Application of Chia and Flaxseed Meal as an Ingredient of Fermented Vegetable-Based Spreads to Design Their Nutritional Composition and Sensory Quality

    Waszkowiak, Katarzyna 
    Szymandera-Buszka, Krystyna 
    Kidoń, Marcin 
    Kobus-Cisowska, Joanna 
    Brzozowska, Anna
    Kowiel, Angelika
    Jarzębski, Maciej 
    Radziejewska-Kubzdela, Elżbieta 
      4  4