Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
Repository logoRepository logoRepository logoRepository logo
  • Communities & Collections
  • Research Outputs
  • Employees
  • AAAHigh contrastHigh contrast
    EN PL
    • Log In
      Have you forgotten your password?
AAAHigh contrastHigh contrast
EN PL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Bibliografia UPP
  3. Bibliografia UPP
  4. Nutritional and Bioactive Properties of Plant-Based Sausages Containing Potato Protein, Ferritin, and a Blend of Cold-Pressed Oils
 
Full item page
Options

Nutritional and Bioactive Properties of Plant-Based Sausages Containing Potato Protein, Ferritin, and a Blend of Cold-Pressed Oils

Type
Journal article
Language
English
Date issued
2024
Author
Smarzyński, Krzysztof
Cichocki, Wojciech
Baranowska, Hanna Maria 
Olejnik, Anna 
Jeżowski, Paweł
Kowalczewski, Przemysław 
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Journal
Proceedings
ISSN
2504-3900
DOI
10.3390/proceedings2023091277
Web address
https://www.mdpi.com/2504-3900/91/1/277
Volume
91
Number
1
Pages from-to
art. 277
Keywords (EN)
  • meat alternative

  • nutritional value

  • innovative vegan product

License
cc-bycc-by CC-BY - Attribution
Open access date
February 6, 2024
Fundusze Europejskie
  • About repository
  • Contact
  • Privacy policy
  • Cookies

Copyright 2025 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

DSpace Software provided by PCG Academia