Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Cais-Sokolińska, Dorota
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0003-1174-1915
  • Publications
  • Metrics
4 results

Filters Filters

2023 - 20254
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 4 of 4
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Production of Sensorily Acceptable Pasta Filata Cheese with Partial Substitution of Sheep’s Milk Powder in Different Forms

    Biegalski, Jakub 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
      3  3
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    The influence of the texture and color of goat’s salad cheese on the emotional reactions of consumers compared to cow’s milk cheese and Feta cheese

    Kaczyński, Łukasz K. 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Bielska, Paulina 
    Teichert, Joanna Elżbieta 
    Biegalski, Jakub 
    Yiğit, Aslı
    Chudy, Sylwia 
      6  6
  • Publication
    2025closedaccessclosedaccess

    Insight into the potato protein-based vegan cheese: A comprehensive study on physicochemical, mechanical and molecular properties

    Kowalczewski, Przemysław 
    Smarzyński, Krzysztof
    Biegalski, Jakub 
    Muzolf-Panek, Małgorzata 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Ruszkowska, Millena
    Lewandowicz, Jacek
    Miedzianka, Joanna
    Wróbel, Martyna Maria
    Kačániová, Miroslava
    Baranowska, Hanna Maria 
      25  2  25  2
  • Publication
    2024cc-bycc-by

    Innovative covering liquids stabilising water–fat leachate from fresh mozzarella cheese used as pizza topping

    Biegalski, Jakub 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
      5  5