Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Cais-Sokolińska, Dorota
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0003-1174-1915
  • Publications
  • Metrics
4 results

Filters Filters

2022 - 20234
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 4 of 4
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Fermentation Kinetics, Microbiological and Physical Properties of Fermented Soy Beverage with Acai Powder

    Baygut, Hatice
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Bielska, Paulina 
    Teichert, Joanna Elżbieta 
  • Publication
    2022cc-bycc-by

    Effects of Heat Treatment Duration on the Electrical Properties, Texture and Color of Polymerized Whey Protein

    Bielska, Paulina 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Dwiecki, Krzysztof 
      4  4
  • Publication
    2022cc-bycc-by

    Determining the Behavior of Water in Buttermilk Cheese with Polymerized Whey Protein Using Differential Scanning Calorimetry and Nuclear Magnetic Resonance Analysis

    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Bielska, Paulina 
    Baranowska, Hanna M.
    Tomaszewska-Gras, Jolanta 
      1  1
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    The influence of the texture and color of goat’s salad cheese on the emotional reactions of consumers compared to cow’s milk cheese and Feta cheese

    Kaczyński, Łukasz K. 
    Cais-Sokolińska, Dorota 
    Bielska, Paulina 
    Teichert, Joanna Elżbieta 
    Biegalski, Jakub 
    Yiğit, Aslı
    Chudy, Sylwia 
      6  6