Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Różańska, Maria Barbara
Scientific title
dr
ORCID
0000-0002-7450-5621
  • Publications
  • Metrics
5 results

Filters Filters

2018 - 201912020 - 20254
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 5 of 5
  • Publication
    2022cc-bycc-by

    Pasta with Kiwiberry (Actinidia arguta): Effect on Structure, Quality, Consumer Acceptance, and Changes in Bioactivity during Thermal Treatment

    Osoś, Agata
    Jankowska, Patrycja
    Drożdżyńska, Agnieszka 
    Różańska, Maria Barbara 
    Biegańska-Marecik, Róża 
    Baranowska, Hanna Maria 
    Ruszkowska, Millena
    Kačániová, Miroslava
    Tomkowiak, Agnieszka 
    Kieliszek, Marek
    Kowalczewski, Przemysław Łukasz 
      15  15
  • Publication
    2025cc-by-nccc-by-nc

    Formation rates of selected Maillard reaction products in model gluten-free bread, with consideration of erythritol: A preliminary study

    Różańska, Maria Barbara 
    Rychlewski, Paweł
    Mildner-Szkudlarz, Sylwia 
    Muzolf-Panek, Małgorzata 
      6  6
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Insight into the Gluten-Free Dough and Bread Properties Obtained from Extruded Rice Flour: Physicochemical, Mechanical, and Molecular Studies

    Różańska, Maria Barbara 
    Kokolus, Patrycja
    Królak, Jakub 
    Jankowska, Patrycja
    Osoś, Agata
    Romanowska, Magda
    Szala, Łukasz
    Kowalczewski, Przemysław 
    Lewandowicz, Jacek
    Masewicz, Łukasz 
    Baranowska, Hanna Maria 
    Mildner-Szkudlarz, Sylwia 
      2  2
  • Publication
    2023closedaccessclosedaccess

    Formation of Maillard reaction products in a model bread system of different gluten-free flours

    Mildner-Szkudlarz, Sylwia 
    Różańska, Maria Barbara 
    Siger, Aleksander 
    Zembrzuska, Joanna
    Szwengiel, Artur 
      1  1
  • Loading...
    Project Logo
    Research ProjectBadania nad możliwością regulacji poziomu potencjalnie szkodliwych produktów reakcji Maillarda i karmelizacji w pieczywie bezglutenowym