Szanowni Państwo, w związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń, rejestracją danych w dwóch systemach bibliograficznych, a jednocześnie zmniejszonym zespołem redakcyjnym proces rejestracji i redakcji opisów publikacji jest wydłużony. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Państwa wyrozumiałość.
 
Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Przybył, Krzysztof
Scientific title
dr hab.
ORCID
0000-0002-2535-8370
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
  • Publications
  • Metrics
5 results

Filters Filters

2023 - 20255
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 5 of 5
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Applications MLP and other methods in artificial intelligence of fruit and vegetable in convective and spray drying

    Przybył, Krzysztof 
    Koszela, Krzysztof 
      7  7
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Fruit Powder Analysis Using Machine Learning Based on Color and FTIR-ATR Spectroscopy - Case Study: Blackcurrant Powders

    Przybył, Krzysztof 
    Walkowiak, Katarzyna 
    Jedlińska, Aleksandra
    Samborska, Katarzyna
    Masewicz, Łukasz 
    Biegalski, Jakub 
    Pawlak, Tomasz 
    Koszela, Krzysztof 
      4  4
  • Publication
    2025cc-bycc-by

    The application of convolutional neural networks, LF-NMR, and texture for microparticle analysis in assessing the quality of fruit powders: Case study – blackcurrant powders

    Przybył, Krzysztof 
    Samborska, Katarzyna
    Jedlińska, Aleksandra
    Koszela, Krzysztof 
    Baranowska, Hanna Maria 
    Masewicz, Łukasz 
    Kowalczewski, Przemysław 
      1  8  1  8
  • Publication
    2024Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

    Analiza proszku owocowego z wykorzystaniem spektroskopii w podczerwieni z transformacją Fouriera (FTIR ATR)

    Przybył, Krzysztof 
    Walkowiak, Katarzyna 
    Jedlińska, Aleksandra
    Samborska, Katarzyna
    Masewicz, Łukasz 
    Biegalski, Jakub 
    Koszela, Krzysztof 
      19  19
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Application of artificial neural network for the quality-based classification of spray-dried rhubarb juice powders

    Przybył, Krzysztof 
    Gawałek, Jolanta 
    Koszela, Krzysztof 
      4  4