Full item page
Options
Loading...
Thumbnail Image
Name
Królak, Jakub
Scientific title
mgr inż.
ORCID
0009-0003-6601-9708
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
  • Publications
  • Metrics
3 results

Filters Filters

2023 - 20253
Show more Show more
Show more Show more
Per page
Now showing 1 - 3 of 3
  • Publication
    2025closedaccessclosedaccess

    Możliwość zastosowania makuchów lnianych, z lnianki i czarnuszki jako substytutu mąki pszennej w produkcji pieczywa

    Królak, Jakub 
    Makowska, Agnieszka 
    Uniwersytet Przyrodniczyw Poznaniu
      25  2  25  2
  • Publication
    2025cc-bycc-by

    Gluten-Free Bread Enriched with Potato and Cricket Powder: Comparative Study of the Effects of Protein on Physicochemical Properties Bonds and Molecular Interactions

    Królak, Jakub 
    Kucharski, Jan Jakub
    Kowalczewski, Przemysław Łukasz 
    Dudek, Klaudia
    Ruszkowska, Millena
    Jeżowski, Paweł
    Masewicz, Łukasz 
    Siejak, Przemysław 
    Baranowska, Hanna Maria 
      11  11
  • Publication
    2023cc-bycc-by

    Insight into the Gluten-Free Dough and Bread Properties Obtained from Extruded Rice Flour: Physicochemical, Mechanical, and Molecular Studies

    Różańska, Maria Barbara 
    Kokolus, Patrycja
    Królak, Jakub 
    Jankowska, Patrycja
    Osoś, Agata
    Romanowska, Magda
    Szala, Łukasz
    Kowalczewski, Przemysław 
    Lewandowicz, Jacek
    Masewicz, Łukasz 
    Baranowska, Hanna Maria 
    Mildner-Szkudlarz, Sylwia 
      2  2