Full item page
Export
Edit
Options
Loading...
Name
Baranowska, Hanna Maria
Scientific title
prof. dr hab.
ORCID
0000-0001-6597-0858
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Fizyki i Biofizyki
Publications
Metrics
7 results
Back to results
Filters
Date
Start
End
Submit
2023 - 2025
7
Author
Walkowiak, Katarzyna
Baranowska, Hanna Maria
7
Siejak, Przemysław
5
Masewicz, Łukasz
4
Rezler, Ryszard
4
Show more
Show more
Submit
Subject
agar
1
cold-pressed oils
1
color L*a*b*
1
concentration
1
conductance
1
Show more
Show more
Submit
Has files
No
7
Type
Journal article
5
Monograph chapter conference
2
Submit
Sort By
Most Relevant
Title Ascending
Title Descending
Date Issued Descending
Accessioned Date Ascending
Accessioned Date Descending
Results per page
20
50
100
Per page
Search Tools
Now showing
1 - 7 of 7
Publication
2024
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wpływ pH na stan wody i wybrane właściwości fizyczne w układach pektynowych
Masewicz, Łukasz
Siejak, Przemysław
Walkowiak, Katarzyna
Rezler, Ryszard
Przybył, Krzysztof
Baranowska, Hanna Maria
12
12
Publication
2023
Characteristics of Langmuir monomolecular monolayers formed by the novel oil blends
Kamińska, Wiktoria
Cichocki, Wojciech
Baranowska, Hanna Maria
Walkowiak, Katarzyna
Kmiecik, Dominik
Kowalczewski, Przemysław
1
1
Publication
2024
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wpływ środowiska na właściwości reologiczne pektyny jabłkowej w roztworach
Siejak, Przemysław
Rezler, Ryszard
Masewicz, Łukasz
Walkowiak, Katarzyna
Przybył, Krzysztof
Baranowska, Hanna Maria
5
5
Publication
2023
Comparison of technological and physicochemical properties of cricket powders of different origin
Kowalczewski, Przemysław
Siejak, Przemysław
Jarzębski, Maciej
Jakubowicz, J.
Jeżowski, P.
Walkowiak, Katarzyna
Smarzyński, K.
Ostrowska-Ligęza, E.
Baranowska, Hanna Maria
7
7
Publication
2023
Design of vitamin-loaded emulsions in agar hydrogel matrix dispersed with plant surfactants
Smułek, Wojciech
Grząbka-Zasadzińska, Aleksandra
Kilian, Aleksandra
Ciesielczyk, Filip
Borysiak, Sławomir
Baranowska, Hanna Maria
Walkowiak, Katarzyna
Kaczorek, Ewa
Jarzębski, Maciej
3
3
Publication
2024
The Prediction of Pectin Viscosity Using Machine Learning Based on Physical Characteristics—Case Study: Aglupectin HS-MR
Siejak, Przemysław
Przybył, Krzysztof
Masewicz, Łukasz
Walkowiak, Katarzyna
Rezler, Ryszard
Baranowska, Hanna Maria
21
21
Publication
2025
An instrumental analysis of changes in the physicochemical and mechanical properties of smoked and mould salamis during storage
Stangierski, Jerzy
Rezler, Ryszard
Siejak, Przemysław
Walkowiak, Katarzyna
Masewicz, Łukasz
Kawecki, Krzysztof
Baranowska, Hanna Maria
5
5