Full item page
Export
Edit
Options
Loading...
Name
Gramza-Michałowska, Anna
Scientific title
prof. dr hab.
ORCID
0000-0002-0744-9033
Faculty
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Department
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej
Publications
Metrics
7 results
Back to results
Filters
Date
Start
End
Submit
2023 - 2024
7
Author
Kulczyński, Bartosz
Gramza-Michałowska, Anna
7
Sidor, Andrzej
4
Brzozowska, Anna
2
Arnold, Marcellus
1
Show more
Show more
Submit
Subject
berberine
2
berberyna
2
choroby metaboliczne
2
metabolic diseases
2
alpha-linolenic acid
1
Show more
Show more
Submit
Has files
No
7
Type
Journal article
6
Patent
1
Submit
Sort By
Most Relevant
Title Ascending
Title Descending
Date Issued Descending
Accessioned Date Ascending
Accessioned Date Descending
Results per page
20
50
100
Per page
Search Tools
Now showing
1 - 7 of 7
Publication
2023
Walory zdrowotne gorzkiej czekolady i kakao
Kulczyński, Bartosz
Gramza-Michałowska, Anna
Sidor, Andrzej
5
5
Publication
2024
The role of carotenoids in bone health—A narrative review
Kulczyński, Bartosz
Sidor, Andrzej
Brzozowska, Anna
Gramza-Michałowska, Anna
7
7
Publication
2024
Właściwości przeciwcukrzycowe wybranych składników pochodzenia roślinnego
Kulczyński, Bartosz
Gramza-Michałowska, Anna
1
1
1
1
Patent
2023
Pieczywo i sposób wytwarzania pieczywa
Gramza-Michałowska, Anna
Kulczyński, Bartosz
Suliburska, Joanna
4
4
Publication
2024
Cookies Fortified with Clitoria ternatea Butterfly Pea Flower Petals: Antioxidant Capacity, Nutritional Composition, and Sensory Profile
Multisona, Ribi Ramadanti
Myszka, Kamila
Kulczyński, Bartosz
Arnold, Marcellus
Brzozowska, Anna
Gramza-Michałowska, Anna
2
2
Publication
2024
Właściwości prozdrowotne berberyny
Kulczyński, Bartosz
Sidor, Andrzej
Gramza-Michałowska, Anna
13
1
13
1
Publication
2024
Walory prozdrowotne kwasów omega-3
Kulczyński, Bartosz
Sidor, Andrzej
Gramza-Michałowska, Anna
6
1
6
1